طرز ساخت محلول چاه بازکن خانگی فقط در 10 دقیقه

0

محلول چاه بازکن یک محلول اورژانسی برای بازکردن گرفتگی چاه آب می باشد. معمولا وقتی که لوله های فاضلاب مسدود می گردند همگی به فکر استعمال از اسید و محلول لوله بازکن و ابزاری مثل تلمبه زدن و فنر زدن به درون لوله می‌افتند.

هشدار مهم: به کارگیری از هر نوع وسیله بازکردن لوله سوای رعایت نکات ایمنی قادر است هم به خودتان آسیب بزند و هم موجب پوسیدگی و صدمه به لوله های فاضلاب شود. در این حالت مخارج متعددی را برای تعمیر لوله برایتان در‌ پی خواهد داشت.

پس صد در صد تا قبل از وقوع این اتفاق از به کارگیری هر نوع محلول رفع گرفتگی لوله و وسیله رفع گرفتگی لوله، نکات ایمنی را رعایت نمائید. اگر که گرفتگی لوله موردی کوچیک و جزئی بود خودتان با به کارگیری از محلول لوله بازکن خانگی و شیمایی مبادرت به بازکردن لوله فاضلاب نمائید، در غیر این حالت بهتر است برای بازکردن گرفتگی لوله های آب از زحمت زیاد پرهیز کنید و با مجموعه چاه بازکنی مقصود تماس حاصل نمایید.

محلول چاه بازکنی چیست؟

محلول چاه بازکن از جمله موادی می باشد که برای بازکردن لوله فاضلاب یا سینک ظرفشویی به کارگیری می‌شود. این اسید ها اکثر وقت ها در بازار موجود و قابل دسترس می‌باشند که با دقت به نوع گرفتگی و محلی که قصد استعمال از این مواد را دارید، میتوانید محلول لوله بازکن مورد نظر را تنظیم نمائید. اکثر زمان ها مردم در منازل و یا این که دفتر کارشان با اختلال گرفتگی لوله های فاضلاب یا این که گرفتگی چاه مواجه گردیده اند که‌ این نقص‌ را با از طریق گوناگون برطرف کرده اند که آسان ترین و در دسترس ترین روش به کارگیری از محلول لوله بازکن است، اما به جهت اینکه این مواد بسیار خطرناک و مضر میباشد در هنگام به کارگیری از این مواد می بایست حداکثر احتیاط را رعایت کرد و در شرایطی‌ که نحوه استفده را بلد نیستید می‌توانید با اشخاص کارشناس در مورد بازکردن لوله در تهران تماس حاصل نمایید و نیازتان را به اشخاص با سابقه و کارشناس بسپارید.

انواع محلول های چاه بازکن

از محلول های اسیدی می شود به محلول لوله بازکن ، گاز پاک کن ، جوهر نمک و سفید کننده ها اشاره نمود که حین به کارگیری از آنان بایستی نکات فوق را در استفاده از آنها رعایت کنیم. محلول چاه بازکن را درون راه آب مکانی که درگیر گرفتگی شده‌ است می ریزیم. با دقت به دستور العمل روی بسته بندی کالا، در زمان معین آب را به طور قطره ای باز می‌کنیم تا اسید از داخل لوله ها شسته شود. دقت به تایم استفاده بسیار مهم می باشد چون در صورتیکه محلول، زمانی طولانی داخل لوله ها بماند سبب پوسیدگی و نشت لوله ها می گردد. در‌ این حین بایستی مراقب بود که بخار ناشی از اسید وارد مجرای تنفسی شخص نشود. به کارگیری از ماسک مخصوص و بیرون رفتن از محل می‌تواند از این آسیب در برابر اسید لوله بازکنی دوری نماید.

طریقه ساخت محلول خانگی

1- بازکردن لوله فاضلاب با به کارگیری از نمک و سرکه : ترکیبی از یک سوم فنجان نمک و یک سوم فنجان سرکه درست نمایید؛ بر اثر مخلوط این دو، گازی از آن متصاعد می گردد که بدون اتلاف وقت و پیش از تمام شدن جوشش مخلوط آنرا درون فاضلاب بریزید و با این روش محلول چاه بازکن بسازید.

2- جارو برقی خشک و تر چاره رفع گرفتگی لوله فاضلاب : اگر جارو برقی خشک و تر دارید، بدانید که آن ابزاری فوق العاده برای بازکردن لوله فاضلاب می باشد.

3- رفع گرفتگی لوله فاضلاب با آب جوشیده : این کاری میباشد که از آن ساده تر نیست، کتری را روی اجاق‌ گاز یا این که درون مایکروویو قرار دهید و تا جایی که گنجایش دارد در آن آب بریزید و بجوشانید اکنون آنرا در دو یا این که سه مرحله به آرامی درون لوله بریزید.

4- نمک و جوش شیرین روشی خانگی برای لوله بازکنی فاضلاب : 1/2 فنجان نمک آشپزخانه را با 1/2 فنجان جوش شیرین ادغام نمایید و آنرا درون فاضلاب مسدود شده بریزید و زمان دهید ده تا بیست دقیقه بماند آن گاه آب جوش روی آن بریزید و از این راه محلول چاه بازکن بسازید.

بهترین محلول برای رفع گرفتگی

گرفتگی لوله شما را خبر نمی کند. گاهی ممکن است که لوله آشپزخانه، حمام یا این که سرویس بهداشتی وقتی دچار گرفتگی شود که هیچ گونه وسیله و یا حتی محلول چاه بازکن در دست نداشته باشید و در آن لحظه می‌توانید با بهره گیری از مواد آشپزخانه یک محلول توانمند برای لوله بازکنی فاضلاب تنظیم فرمایید.

مواد لازم برای ساخت محلول چاه بازکن

  • کمی آب جوش
  • مقداری سرکه
  • جوش شیرین
  • دستمال

در آغاز کمی جوش شیرین خشک را درون لوله فاضلاب بریزید. آن گاه کمی سرکه را به درون لوله (روی جوش شیرین بریزید) این عمل منجر به ایجاد فرآیندی شیمیایی میان سرکه و جوش شیرین می شود. آنگاه دستمال را به آرامی روی شکاف ظرفشویی نگه داشته تا مانع از بالا آمدن محلول سرکه و جوش شیرین شود. بعد از زمان 30 دقیقه آبجوش را به درون لوله بریزید تا بازکردن لوله با موفقیت صورت بپذیرد. این کار منجر به مایع شدن روغن های جامد چسبیده به لوله و دفع آن‌ها نیز می شود.

هشدار برای محلول های قوی !

خطرها محلول چاه بازکن برای چشم‌ها : محلول چاه بازکن و اکثر مواد شوینده می توانند منجر به تولید جراحت‌های بسیار شدید در اثر واکنش با پوست بدنتان شود. جراحت ناشی از این مواد ممکن است آن قدر جدی باشد که بینایی تماما از بین برود.

محلول چاه بازکن در صورت تماس با چشم، به‌ سرعت به قرنیه آسیب زده و حتی‌ د‌ر موارد شدید می توانند باعث کوری شوند. زمان ماندگاری علائم و زخم چشم به نوع و مقدار ماده شیمیایی بستگی دارد. قرمزی چشم و سطح پلک، سوزش، احساس درد، ریزش شدید اشک چشم از علائم جراحت های چشمی با مواد شیمیایی می باشند، در‌ حالتی که شخص با هر مورد از مواد شیمیایی درگیر جراحت چشمی شود، حالت اورژانسی پیدا کرده از این رو می بایست بلافاصله اقدامات درمانی را برای او انجام داد.

لطفا دیدگاه خود را بنویسید (-:

یک + یازده =

Call Now Button